Cart
  • No products in the cart.
+40786048718 contact@castelulcorvinilor.ro
Back to top

Stradivarius Music Nights

Castelul Corvinilor / Noutati  / Stradivarius Music Nights
AFIS CONCERT

Stradivarius Music Nights

După un concert de succes, la Deva, de Ziua Europei, cel mai bine cotat violonist român al momentului, Răzvan Stoica si Andreea Stoica revin în județul Hunedoara în cadrul proiectului Stradivarius Music Nights by the Castle, împreună cu Kamerata Stradivarius Orchestra Olanda, care va susține primul său concert în România.

Dupa concertul din decembrie 2016 de la Teatrul de Arta din Deva, Duo Colompar & friends se întorc, de această dată, la Castelul Corvinilor din Hunedoara. Concertele din cadrul Stradivarius Music Nights by the Castle se vor desfășura în curtea exterioară a Castelului Corvinilor în perioada 30 august – 1 septembrie 2017 și vor avea următorul program:

30 august – Răzvan Stoica-vioara, Andreea Stoica –pian și Kamerata Stradivarius Orchestra, Olanda:
4 Anotimpuri de Antonio Vivaldi, 4 Anotimpuri de Astor Piazzolla
31 august – Duo Colompar & friends – Ștefan Colompar (vioară), Ana – Maria Colompar (pian) , Alexandu Cena (chitara clasică), Darius Darabant (contrabas) – clasic cafe & jazz
1 septembrie – Răzvan Stoica –vioară, Andreea Stoica – pian și Kamerata Stradivarius Orchestra, Olanda:
THE MAGIC OF STRADIVARIUS Paganini ,Pugnani/Kreisler, Piazzolla ,Ciprian Porumbescu, Chopin, Bazzini

Spectacolele vor începe la ora 20:30.

Biletele se găsesc la Agenția de bilete a Teatrului de Artă din Deva și la Centrul de Informare Turistică din Hunedoara.

Kamerata Stradivarius Orchestra a fost înființată în 2010, în Olanda, cu ideea de a realiza un concert cu o formație flexibilă, fără un dirijor și s-a transformat rapid într-o orchestră de cameră de renume mondial. Membrii Kameratei sunt soliști remarcabili, care sunt recrutați și reconfirmați în urma unor examene anuale. Răzvan Stoica explică de ce Kamerata nu are un dirijor: „Ne întâlnim pentru sesiuni de practică și repetiții într-un context cazual în care fiecare membru are libertatea de a-și crea propriul rol. Nu numai soliști, ci și muzicieni de cameră și orchestră se pot dezvolta împreună într-un context care are ca scop aducerea celui mai bun dialog între muzicieni si compozitori ” – Răzvan Stoica.

No Comments

Leave a Reply